Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Starta bolag - Driva företag - Avveckla aktiebolag


Anlita oss om du har en bolagsfråga. Vi hjälper dig och du kan istället lägga all tid och energi på ditt företags huvudsakliga verksamhet.

 

  • Ska du STARTA BOLAG och behöver komma igång direkt? Då är vårt lagerbolag, AB Grundstenen en bra lösning.
  • Är ditt företag i en FÖRÄNDRINGSFAS? Då kan vi hjälpa dig med allt från utlösen av aktieägare, fusion till emission och aktieägaravtal etc.
  • Ska du AVVECKLA ditt aktiebolag? Med vår snabbavveckling får du en trygg snabb och enkelt lösning. Vi köper bolaget och avvecklar det i vår regi.

    Du får omgående betalt och vi tar ansvar för all administration under avvecklingstiden.

Svenska Standardbolag AB har varit marknadsledande inom bolagsrätt och lagerbolag sedan 1954. Vi erbjuder bolagstjänster i företagandets alla faser och har hjälpt tusentals företag med bolagsstarter, avveckling av aktiebolag och mängder av olika ändringsärenden.

Kontakta oss

Ring, chatta eller maila oss om du har några frågor eller funderingar kring att driva bolag! Vi har öppet alla vardagar 08.00 – 16.30, hela sommaren.

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!