Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Aktiebolag med F-skatt


Om du behöver ett aktiebolag med F-skatt kan vi på Svenska Standardbolag hjälpa dig. Med våra lagerbolag, AB Grundstenen, ingår alltid hjälp med bolagets ansökan om F-skatt, moms och arbetsgivare så att du snabbt kan komma igång med både fakturering, momsredovisning och eventuella löneutbetalningar.

I samband med att vi hanterar din bolagsbeställning kontaktar vi dig och ser till att ansökan blir rätt utformad.

Det går inte att köpa ett lagerbolag med färdigregistrerad F-skatt och moms eftersom ett lagerbolag per definition är ett vilande bolag som inte har bedrivit någon verksamhet. Endast bolag som bedriver verksamhet kan göra Skatte- och avgiftsanmälan. Men, köper du ett lagerbolag av oss ingår alltid vår hjälp med den anmälan.

Risker med Historikbolag

Att köpa ett bolag som har ett etablerat bankkonto samt F-skatt, moms och arbetsgivare registrerad kallas ofta historikbolag. Att köpa ett sådant kan innebära en hel del risker.

Bolagets historik följer bolaget eftersom det är kopplat till organisationsnumret och ansvaret för tidigare affärsverksamhet blir alltså något du får med dig som köpare. Detta kan skapa problem i form av exempelvis krav från tidigare kunder eller garantier som ska uppfyllas.

Kontakta oss

Vi på Svenska Standardbolag rekommenderar att du startar ditt företag med ett nytt aktiebolag. Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer!

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!