Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Starta kommanditbolag

Vi hjälper dig att starta kommanditbolag. Beställ enkelt online! Samtliga uppgifter i kommanditbolaget anpassas efter dina önskemål.

Du kan antingen köpa ett lagerbolag, och omgående få tillgång till bolagets organisationsnummer, eller en s k nybildning vilket innebär att registrering av bolaget påbörjas efter mottagen beställning.

Beställ Prisförfrågan

Vad är ett kommanditbolag?

Kommanditbolag är en särskild form av handelsbolag. Det finns inget krav på att ha ett stort startkapital eller att ha någon revisor. Kommanditbolag ska ha två eller flera bolagsmän och lämpar sig som företagsform om en av bolagsmännen i huvudsak är den drivande. I ett kommanditbolag ska det finnas minst en bolagsman med ett begränsat ansvar (kommanditdelägare) och minst en med ett obegränsat ansvar (komplementär).

I samband med köp av kommanditbolag erhåller ni alltid ett bolags-/kompanjonsavtal.

Starta snabbt med lagerbolag

Behöver du komma igång direkt och vill ha ett kommanditbolag med färdigt organisationsnummer rekommenderar vi att du beställer ett lagerbolag. Då kan du omgående få tillgång till kommanditbolaget.

Starta genom nybildning

Vid nybildning påbörjas registreringen hos Bolagsverket efter mottagen beställning och kommanditbolaget blir juridisk person, och tilldelas ett organisationsnummer, först efter att registreringen är klar hos Bolagsverket. Detta innebär att det tar något längre tid innan du får tillgång till bolaget.

Prisuppgift

För att få aktuell prisuppgift på att bilda kommanditbolag, var vänlig kontakta något av våra kontor eller skicka in en prisförfrågan.

Beställ Prisförfrågan

Följ oss på sociala medier

 

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

Tel. 08 23 41 15
Mobil 070 792 11 94
stockholm@standardbolag.se

GÖTEBORG

Tel. 031 17 12 25
Mobil 072 229 84 49
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
Mobil 072 229 84 79
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2020, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer