Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Prisinformation

Våra tjänster innehåller kontroller, granskningar, omskrivningar samt konsultation och bevakning som gör oss unika. Med vår hjälp får du en professionell hantering av ditt bolagsärende.

Priset på våra bolagstjänster är uppdelad på en arvodesdel respektive Bolagsverkets registreringsavgifter. Vi har fast pris på vårt arvode medan registreringsavgiften varierar beroende på typ av bolagsärende.

Med ett lagerbolag ingår allt som du behöver:

  • Hjälp med ansökan om F-skatt (Skatte- och avgiftsanmälan).
  • Kontroller, granskningar, omskrivningar, bevakning.
  • Rådgivning för att få igenom det önskade bolagsnamnet.
  • 6 månaders provabonnemang på Svensk Faktakontroll.
    Informationen där kan vägleda dig i beslutsfattandet i ditt nya företag.
  • Aktieägaravtal, om ni är flera ägare i bolaget. Läs mer >>
  • Domänregistrering, inkl första årsavgiften. Läs mer >>
  • Konsultation och dokumentation.

Våra noggranna kontroller och granskningar av ditt bolagsärende minimerar risken för en utdragen process hos Bolagsverket och Skatteverket.

Vill du snabbt få information om pris? Skicka oss en prisförfrågan!

Prisförfrågan

Ditt utlägg som köpare av lagerbolag

Vad du som köpare av ett lagerbolag betalar för bolaget är beroende på vilket aktiekapital du väljer. Våra lagerbolag finns med 25 000, 50 000 eller 100 000 kronor i aktiekapital. Vi har även publika aktiebolag med 500 000 kronor i aktiekapital.

För våra lagerbolag, AB Grundstenen, har vi fast pris för vårt arbete. Utöver denna arvodesdel tillkommer registreringsavgifter till Bolagsverket. Hela beloppet betalas med bolagets eget kapital, ditt utlägg som köpare av ett lagerbolag blir därmed det du betalar för bolagets aktier. När det är dags att upprätta bolagets första inkomstdeklaration är även en del av arvodet och avgifterna för registreringen avdragsgilla.

Notera att vårt totalpris inte kan jämföras med andra aktörer som oftast bara lyfter fram en del av den totala kostnaden för ett bolagsärende.

Prisförfrågan Beställ

Val av företagsform

Välj den företagsform som kan passa er verksamhet och ägarstruktur bäst. Läs mer >>

Pris på övriga bolagstjänster

För mer information om våra övriga bolagstjänster, skicka gärna en prisförfrågan! Läs mer >>

Prisförfrågan

Pris för avveckling av bolag

Totalkostnaden för en snabbavveckling av ett bolag är 10 000 kronor för substansvärde upp till 300 000 kronor. För bolag med högre substansvärde än 300 000 kronor lämnar vi pris enligt offert. Vi köper ditt bolag för substansvärde minus vårt arvode och efter förvärvet påbörjas avvecklingen av ditt bolag omgående, antingen genom likvidation eller fusion.

Vi sköter allt och du får betalt omgående.

Kontakta oss för mer information, eller gör en förfrågan för snabb offert!

Offertförfrågan Kontakta oss

OBS: Det finns ett flertal aktörer som marknadsför snabbavveckling av aktiebolag till låga priser där syftet är att köpa aktiebolag för att sedan sälja dem vidare. Vår avvecklingstjänst och vårt pris kan inte jämföras med dessa aktörer då vi förvaltar ditt bolag tills avvecklingen av bolaget är fullföljd genom fusion eller likvidation.

Betalningsalternativ

Vid betalning av faktura från oss, ange fakturanummer och ärendenummer. För snabbast hantering kan du betala med Swish eller kort!

Swish: 123 083 32 69
Bankgiro: 792-4624
Plusgiro: 24390-7
IBAN: SE2830000000040881011025
SWIFT:  NDEASESS

Kortbetalning: Du har möjlighet till säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard via NETS (www.nets.se) som betalväxel. NETS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI-DSS. All transaktionskommunikation sköts av NETS och krypteras via SSL. Svenska Standardbolag AB har aldrig tillgång till din kortinformation och lagrar inte dina kortuppgifter. Inga kortavgifter tillkommer.

Bankgiro StandardbolagInternet: 627-0144

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy