Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Prisinformation

Våra tjänster innehåller kontroller, granskningar, omskrivningar samt konsultation angående färdigställande av F-skattebevis och bevakning som gör oss unika.

Vi har fasta priser och ska inte jämföras med dem som endast lyfter fram en del av kostnaden och som ofta tar extra betalt för sådant som ingår hos oss. Våra noggranna kontroller och granskningar av ditt bolagsärende gör att risken för hinder och en utdragen process med Bolagsverket och Skatteverket minimeras.

Fråga oss om pris.

Vid eventuell annullation av bolagsärende tas kostnad ut efter påbörjad handläggning.

Starta med lagerbolaget, AB Grundstenen

När du vill komma igång direkt med ditt bolag och få ett organisationsnummer på någon timme passar våra lagerbolag AB Grundstenen. För snabb leverans kan du beställa ditt lagerbolag online. Kostnaden för köp av ett AB Grundstenen innefattar arvode + moms samt registreringsavgifter till ett fast pris. Ni betalar med bolagets eget kapital. En del av arvodet och avgift för registrering är avdragsgilla när ni deklarerar för bolaget.

Dessutom ingår hjälp med att fylla i skatte- och avgiftsanmälan (F-skatt), vårt standardiserade aktieägaravtal, anmälan av Verklig Huvudman till Bolagsverket samt en domänregistrering inkl första årsavgiften (gäller de vanligaste topp-domänerna .se .com .net .org .eu .nu .biz) när du beställer ett AB Grundstenen. För aktuell prisuppgift eller mer information om våra lagerbolag, kontakta gärna något av våra kontor alternativt gör en prisförfrågan.
Beställ lagerbolag

Nytt aktiebolag med en bolagsbildning

Om det inte är så bråttom att få tillgång till ett organisationsnummer är nybildning av ett aktiebolag ett bra och prisvärt alternativ. Med vår bolagsbildning får du en professionell hantering av bolagsärendet till ett fast pris. Kostnaden för en nybildning av ett aktiebolag är väsentligt lägre än kostnaden för ett lagerbolag.

Det enklaste sättet att beställa en nybildning av ett aktiebolag är att fylla i vår onlinebeställning för bolag. Vill ni har mer information eller en prisuppgift är ni välkommen att kontakta oss eller göra en prisförfrågan.
Beställ bolagsbildning

Avveckling av aktiebolag

Snabbavvecklingen Slutstenen

Snabbavveckling innebär att vi köper bolaget för bolagets substansvärde minus ett fast arvode. Kontakta oss för offert på en snabbavveckling av ert bolag. Snabbavveckling med Svenska Standardbolag är Sveriges vanligaste sätt att avveckla ett aktiebolag.

Vill ni ha mer information om snabbavveckling eller en prisuppgift är ni välkommen att kontakta oss eller göra en prisförfrågan.
Beställ offert snabbavveckling

Traditionell (frivillig) likvidation

Vid traditionell likvidation upprättar vi handlingar för likvidationen, tillhandahåller likvidator samt upprättar skiftes- och slutredovisningshandlingar. Administration och förvaltning under likvidationstiden sköts av bolaget som tidigare. Processen tar ca 8-10 månader tills att ägaren kan få sina eventuella tillgångar utskrivna ur bolaget.

Vill ni ha mer information om traditionell likvidation eller en prisuppgift är ni välkommen att kontakta oss eller göra en prisförfrågan.
Beställ traditionell (frivillig) likvidation

Andra bolagstjänster

För att få aktuellt pris på våra övriga tjänster ni är intresserad av, kontakta något av våra kontor eller göra en prisförfrågan så återkommer vi till dig.
Till bolagsrätt

Betalningsalternativ

Vid betalning av faktura från oss, ange fakturanummer och ärendenummer. För snabbast hantering kan du betala med Swish eller kort!

Swish: 123 083 32 69
Bankgiro: 792-4624
Plusgiro: 24390-7
IBAN: SE2830000000040881011025
SWIFT:  NDEASESS

Kortbetalning: Du har möjlighet till säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard via DIBS (www.dibs.se) som betalväxel. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI-DSS. All transaktionskommunikation sköts av DIBS och krypteras via SSL. Svenska Standardbolag AB har aldrig tillgång till din kortinformation och lagrar inte dina kortuppgifter. Inga kortavgifter tillkommer.

Bankgiro StandardbolagInternet: 627-0144

FALUN

Magasinsgatan 7B
Box 292
791 27 Falun

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

Kungsgatan 42, 7 tr
Box 7127
103 87 Stockholm

Tel. 08 23 41 15
Mobil 072 229 84 39
stockholm@standardbolag.se

GÖTEBORG

Drottninggatan 36
Box 11193
404 24 Göteborg

Tel. 031 17 12 25
Mobil 072 229 84 49
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Adelgatan 19
Box 4459
203 15 Malmö

Tel. 040 720 20
Mobil 072 229 84 79
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2016, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer