Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Prisinformation

Våra tjänster innehåller kontroller, granskningar, omskrivningar samt konsultation och bevakning som gör oss unika. Med vår hjälp får du en professionell hantering av ditt bolagsärende.

Vi har fasta priser på våra bolagstjänster och ska inte jämföras med andra aktörer som endast lyfter fram en del av totalkostnaden. Våra noggranna kontroller och granskningar av ditt bolagsärende minimerar risken för en utdragen process hos Bolagsverket och Skatteverket.

Kontakta oss

Vid eventuell annullation av ett bolagsärende tar vi ut en kostnad efter påbörjad handläggning.

Lagerbolag AB Grundstenen

Med lagerbolaget, AB Grundstenen får du snabbt tillgång till ett aktiebolag med eget organisationsnummer. Din kostnad för att köpa ett lagerbolag är beroende på vilket aktiekapital du önskar. Köper du ett lagerbolag av har vi bolag med aktiekapital 25 000, 50 000 kronor eller 100 000 kronor. Vi har även publika aktiebolag med 500 000 i aktiekapital.

Vi tillämpar fast pris för vårt arbete. Priset innefattar arvode + moms samt registreringsavgifter som betalas med bolagets eget kapital. Ditt utlägg som köpare av ett lagerbolag blir därför det du betalar för bolagets aktiekapital. Vid bolagets deklaration är sen en del av arvodet och avgifterna för registrering avdragsgilla.

Fr o m 1 januari 2020 är det lägst tillåtna aktiekapitalet i privata aktiebolag 25 000 kronor. Läs mer >>

Detta ingår:

 • Registrering av F-skatt (Skatte- och avgiftsanmälan).
 • Kontroller, granskningar, omskrivningar, bevakning.
 • Aktieägaravtal
 • Domänregistrering, inkl första årsavgiften.
  Gäller de vanligaste topp-domänerna .se .com .net .org .eu .nu .biz.
 • Konsultation och dokumentation.

Behöver ni detaljerad information om pris på lagerbolag, AB Grundstenen och vad som ingår i vår tjänst kan ni skicka en prisförfrågan så återkommer vi.
Prisförfrågan Beställ

Nybildning av aktiebolag

Är det inte brådskande att få tillgång till ett organisationsnummer kan nybildning av ett aktiebolag vara ett alternativ. I detta fall blir ditt utlägg som ägare bolagets aktiekapital plus kostnader för bildande av det nya aktiebolaget. Dvs minst 25 000 kr för aktiekapitalet plus registreringskostnaden och vårt arvode.

Detta ingår:

 • Konsultation
 • Dokumentation
 • Kontroller, granskningar, omskrivningar, bevakning.
 • Domänregistrering, inkl första årsavgiften.
  Gäller de vanligaste topp-domänerna .se .com .net .org .eu .nu .biz.

Behöver ni en detaljerad information om vad som ingår i vår tjänst och vad det kostar kan ni skicka en prisförfrågan så svarar vi per mail eller ringer er.
Prisförfrågan Beställ

Avveckling av aktiebolag

Snabbavveckling Slutstenen

Snabbavveckling med Svenska Standardbolag är Sveriges vanligaste sätt att avveckla ett aktiebolag. Vid Snabbavveckling köper vi bolaget för bolagets substansvärde minus ett fast arvode. Efter att vi köpt bolaget avvecklar vi det omgående genom likvidation eller fusion.

Priset för en snabbavveckling av ditt bolag är 10 000 kronor om substansen är 300 000 kronor eller lägre.

Det finns många aktörer som marknadsför snabbavveckling av aktiebolag till låga priser där syftet är att köpa aktiebolag för att sedan sälja dem vidare. Vår tjänst och vårt pris kan inte jämföras med dessa aktörers då vi förvaltar ditt bolag tills avvecklingen av bolaget genom fusion eller likvidation är fullföljd.

Behöver ni en detaljerad information om vad som ingår i vår tjänst och vad det kostar kan ni skicka en prisförfrågan så svarar vi per mail eller ringer er.

Offertförfrågan

Traditionell (frivillig) likvidation

Vid traditionell likvidation upprättar vi handlingar för likvidationen, tillhandahåller likvidator samt upprättar skiftes- och slutredovisningshandlingar. Administration och förvaltning under likvidationstiden sköts av bolaget som tidigare. Processen tar ca 8-10 månader tills att ägaren kan få sina eventuella tillgångar utskrivna ur bolaget.

Behöver ni en detaljerad information om vad som ingår i vår tjänst och vad det kostar kan ni skicka en prisförfrågan så svarar vi per mail eller ringer er.
Prisförfrågan Beställ

Andra bolagstjänster

För mer information om våra övriga tjänster, skicka gärna en prisförfrågan eller kontakta något av våra kontor så återkommer vi till dig.
Prisförfrågan Till bolagsrätt

Betalningsalternativ

Vid betalning av faktura från oss, ange fakturanummer och ärendenummer. För snabbast hantering kan du betala med Swish eller kort!

Swish: 123 083 32 69
Bankgiro: 792-4624
Plusgiro: 24390-7
IBAN: SE2830000000040881011025
SWIFT:  NDEASESS

Kortbetalning: Du har möjlighet till säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard via DIBS (www.dibs.se) som betalväxel. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI-DSS. All transaktionskommunikation sköts av DIBS och krypteras via SSL. Svenska Standardbolag AB har aldrig tillgång till din kortinformation och lagrar inte dina kortuppgifter. Inga kortavgifter tillkommer.

Bankgiro StandardbolagInternet: 627-0144

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

Tel. 08 23 41 15
Mobil 070 792 11 94
stockholm@standardbolag.se

GÖTEBORG

Tel. 031 17 12 25
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
Mobil 072 229 84 79
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy

-->