Var noggrann när du väljer aktör!


Var noggrann när du väljer aktör för att avveckla ditt aktiebolag. Vi garanterar att alla bolag som köps av oss avvecklas genom likvidation eller fusion, de aktiebolag som vi övertar säljs alltså inte vidare.

Vid avveckling av ditt aktiebolag behöver aktören ta hand om bolaget och sköta dess åtaganden under avvecklingstiden. Om bolaget inte tas om hand på bästa sätt av aktören, exempelvis att inte skatter och avgifter betalas, kan det få kostsamma konsekvenser för säljaren. Läs mer >>

Om du väljer att sälja ditt bolag till Svenska Standardbolag för avveckling kan du känna dig trygg. Vi har stark ekonomi, lång erfarenhet och många kunniga medarbetare.

Vi tar ansvar för all hantering och administration av bolaget. Vi gör skalbolagsdeklaration, skattebetalningar, bolagets redovisning, avregistrering av moms, eventuell årsredovisning under avvecklingstiden, deklarationer med mera. Läs mer >>

Offertförfrågan

Välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar 08.00-16.30 och du hittar oss centralt i Falun (HK), Stockholm, Göteborg och Malmö. Ring, maila eller chatta gärna med oss för mer information om våra bolagstjänster!

Våra kontor:

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Göteborg 031 – 17 12 25
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

Adressuppgifter >>

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>