Planerar du att fusionera ditt aktiebolag med ett annat bolag?


När det inte längre finns behov av ett bolag eller en förening kan fusion med ett annat bolag eller förening vara en lösning. Bra att känna till är att fusionsprocessen tar mellan 3 – 4 månader, inklusive kallelse på okända borgenärer. Om fusionen registreras före nästa bokslut behöver ingen årsredovisning och deklaration upprättas för det fusionerade företaget.

Kontakta oss så ser vi till att samtliga delar i fusionsprocessen kommer på plats, och i rätt tid. Vi gör fusionsplan och bevakar att fusionen registreras innan nästa bokslut om det är möjligt.

Läs mer >>

Prisförfrågan Beställ

Starta fusionen i god tid

Beroende på vilket räkenskapsår aktiebolaget som ska fusioneras har rekommenderar vi att man startar processen 3-4 månader innan den ska vara klar.

BOKSLUTSDATUMSTARTA FUSIONEN I
31/12juli/augusti
30/4november/december
30/6januari/februari
31/8mars/april

Prisförfrågan Beställ

Kontakta oss

Vi har öppet alla vardagar 08.00 – 16.30 och du hittar oss centralt i Falun, Stockholm, Göteborg och Malmö. Vill du veta mer om våra bolagstjänster ring, chatta eller maila oss gärna!

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Göteborg 031 – 17 12 25
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

Våra kontor >>

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>