Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Har du ett aktiebolag utan verksamhet?


Ska du avveckla ditt vilande aktiebolag? Sälj bolaget till oss, snabbt och enkelt. Vi avvecklar sedan bolaget i vår ägo och det blir vårt ansvar att bland annat göra årsredovisning och inkomstdeklaration.

Du får betalt direkt och slipper invänta de 8 – 10 månader som det annars skulle ta med en traditionell likvidationsprocess.

Vi uppfann tjänsten Snabbavveckling på 90-talet har sedan dess snabbavvecklat mer än 38 000 aktiebolag. Bekvämligheten med snabbavveckling till ett rimligt pris och att få snabb betalning har gjort succé. Naturligtvis har andra kopierat eller försökt att kopiera vår innovation.

När man säljer sitt aktiebolag är det mycket att tänka på för att minimera riskerna för komplikationer i samband med försäljningen och det är viktigt att sälja till en seriös aktör. Anlitar du Svenska Standardbolag för snabbavveckling gör du ett klokt val, vi har självklart koll på alla delar på Bolagsverkets checklista >>

Kontakta oss

Kontakta oss så berättar vi mer!

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>