AB Grundstenen är inget vanligt standardbolag


Våra lagerbolag för aktiebolag heter AB Grundstenen och har blivit ett kännetecken för god kvalitet och korrekt bolagsbildning, såväl juridiskt som ekonomiskt.

Namnet Grundstenen är ett registrerat varumärke och är välkänt inom svenskt näringsliv och bland de intressenter du kan tänkas komma i kontakt med.

När du köper ett Grundstenen-bolag ingår bland annat aktieägaravtal, ansökan om F-skatt, domänregistrering och ett provabonnemang hos Svensk Faktakontroll. Läs mer >>

Beställ Prisförfrågan

Varumärkesvård

Svenska Standardbolag AB registrerades som bolag 1954 (läs mer om tanken bakom företagsnamnet och vad det står för) och vi har även registrerat Standardbolag som varumärke. Dessa varumärken, Grundstenen och Standardbolag, är kanske inte originella men de som kommit i närmare kontakt med dem vet att de är starka och laddade med mervärde tack vare förtroendet på marknaden och som är ett resultat av vår strävan efter ständig förbättring och varumärkesvård.

Vill ni veta vad en varumärkesregistrering kostar eller hur möjligheten att registrera ett varumärke ser ut? Vi gör alltid en initial analys av möjligheterna att registrera varumärket. Med oss som varumärkesombud får ni sedan hjälp genom hela processen för att utforma ett så bra skydd för ert varumärke som möjligt. Vi håller koll på eventuella förelägganden och tidsfrister för att undvika dyrköpta misstag. Läs mer >>

Beställ Prisförfrågan

Frågor? Kontakta oss gärna!

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Göteborg 031 – 17 12 25
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

Adressuppgifter >>


Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>