Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Varumärkesombud – varför?

2022-03-04

I mer än 30 år har Svenska Standardbolag hjälpt till med registrering av varumärken, såväl i Sverige som utomlands, och därtill relaterade tjänster såsom bevakning av att inte någon annan försöker registrera liknande varumärke eller företagsnamn.

När någon beställer ett varumärke gör vi initialt en bedömning av möjligheterna för registrering och säger till när vi ser uppenbara problem. Vi har fasta priser och fakturerar endast tillkommande kostnad om uppdraget visar sig innebära omfattande extra arbete, men först efter att uppdragsgivaren blivit meddelad och accepterat.

Beställ Prisförfrågan

Frågor?

Kontakta oss gärna om det är några frågor eller funderingar kring detta.

Varumärkesavdelningen (HK) 023 – 79 23 00
E-post: info@standardbolag.se

Våra kontor >>

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy