Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Svenska Standardbolag AB har följt SRF sedan sextiotalet

2020-09-16

Svenska Standardbolag AB har följt SRF sedan sextiotalet

Sören Thunström som tidigare var delägare i Svenska Standardbolag startade samarbetet med SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) redan år 1961. Då blev Sören styrelseledamot i GävleDala-regionen. Han fortsatte sedan sitt engagemang i förbundet och blev senare förbundsstyrelsens ordförande under många år. Svenska Standardbolag kom även att samarbeta med SRF på ett närmare sätt då deras dåvarande servicebyrå kom att flytta till lediga lokaler i vår fastighet här i Falun.

Välbesökta SRF-kongresser

Det har alltid varit viktigt för Svenska Standardbolag att ha en bra kontakt med Sveriges redovisningskonsulter och kongressen ger oss tillfälle att komma ut och träffa våra kunder. Vi får då möjlighet att berätta lite om oss och även möjlighet att diskutera med kunderna om vad de behöver hjälp med just nu. Flera av våra produkter har vi faktiskt skapat efter att ha träffat kunder i den här typen av forum. Bolagsjuridiken förändras hela tiden och det kräver nya lösningar, exempelvis har sänkt aktiekapital och borttaget av revisorstvånget påverkat utvecklingen av våra produkter.

Vi har haft möjlighet att berätta en del om de förenklingar vi jobbat fram när det gäller avveckling av aktiebolag. Förenklingarna ska göra att själva försäljningsprocessen av bolaget till oss för avveckling ska gå enklare och smidigare för säljaren. Naturligtvis har vi även informerat om våra lagerbolag, AB Grundstenen, som idag bildas med 50 000 kr på valfri bank och som vi alltid har på lager vid alla våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Erik Berggren
Verkställande Direktör
Svenska Standardbolag AB

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy