Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Ska du registrera ett varumärke?

2021-01-14

Att registrera varumärke är både en kostsam och komplex process. Med oss som varumärkesombud får du hjälp med hela ansökningsprocessen och du får tillgång till vår erfarenhet och specialkompetens inom området som kan vara till stor hjälp för att ditt varumärke ska registreras på bästa sätt.

Många frågor vi får om varumärkesregistrering handlar om klassning av varor och tjänster, val av märkestyp eller vad som är bäst att göra om man stöter på hinder. Ett bra ombud förstår hur ditt varumärke ska användas på marknaden och i din verksamhet och samt vilka faktorer som är viktiga.

Läs mer >>

Beställ Prisförfrågan

Kontakta oss

Vi på Svenska Standardbolag har mer än 30 års erfarenhet av att hjälpa våra kunder med varumärkesskydd, såväl inom Sverige som utomlands, och relaterade tjänster som bevakning av kunders varumärken mm.

Om du har ett värdefullt företagsnamn, åtråvärd logotype eller unik produkt och vill skydda dig mot befintliga eller framtida konkurrenter har vi kunnandet kring varumärkesregistrering.

Kostnadsförslag

När du beställer en varumärkesregistrering gör vi alltid först en bedömning av möjligheterna för registrering av ditt varumärke samt en uppskattning av registreringskostnaden. Kostnaden kan variera beroende på vilken typ av varumärke som ska registreras och dess skyddsomfång.

Om du efter vår analys väljer att gå vidare och göra en varumärkesansökan drar vi av kostnaden för analysen vid den fortsatta handläggningen av ditt ärende.

Beställ Prisförfrågan

Att registrera Särskilt Företagsnamn (fd bifirma) kan vara ett alternativ

Det händer att man kommer på ett bra namn som dock inte uppfyller villkoren för att registrera varumärke. Då kan man istället registrera namnet som ett s k Särskilt Företagsnamn på sitt aktiebolag (det som tidigare kallades bifirma). Är det en kostnadsfråga är ett Särskilt Företagsnamn billigare att registrera än varumärke och går som regel också snabbare.

Frågor?

Vi har öppet alla vardagar 08.00-16.30. Ring, maila eller chatta gärna med oss för mer information om våra bolagstjänster!

Varumärkesavdelningen (HK): 023 – 79 23 00
E-post: info@standardbolag.se

Våra kontor >>


Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Följ oss på sociala medier

 

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

Tel. 08 23 41 15
Mobil 070 792 11 94
stockholm@standardbolag.se

GÖTEBORG

Tel. 031 17 12 25
Mobil 072 229 84 49
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
Mobil 072 229 84 79
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2021, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy

-->