Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Nytt samarbete ger fördelar för aktiebolag

2021-10-20

Sedan den 18 oktober får du som startar aktiebolag genom oss ett kostnadsfritt men mycket värdefullt erbjudande.

För oss på Svenska Standardbolag är det självklart att ge dig och ditt nya aktiebolag en bra start. Med hjälp av vår samarbetspartner, Svensk Faktakontroll, kan vi stärka dina förutsättningar ytterligare. Tillsammans erbjuder vi våra bolagskunder sex månaders abonnemang på deras tjänst för person- och företagsinformation, helt utan kostnad eller krav på fortsättning. Ordinarie årsavgift är 9 995 kronor + moms.

Enkelt, komplett och anonymt

Svensk Faktakontroll levererar komplett information om personer och företag i Sverige – allt från inkomst och anmärkningar, bolagsengagemang och omsättning till familjesituation och boendeform. Tjänsten är webbaserad och kräver inga förkunskaper eller installationer. Du får ett reklamfritt abonnemang och kan göra obegränsat antal sökningar, helt anonymt. Ingenting kan spåras, inte ens faktakontrolls medarbetare kan se vad du har sökt på. 

Vad Svensk Faktakontroll´s kunder uppskattar mest med tjänsten:

 1. De vet vem eller vilka de har att göra med.
  De skaffar sig i förväg en bild över personer de ska träffa – yrkesroll, inkomst, civilstånd, bostad med mera. Att kolla upp styrelse och ledning hjälper dem att förstå och bedöma ett företags självbild och ambitioner.
 2. De får hjälp att bevaka sina intressen.
  Genom att sätta automatisk bevakning på intressanta aktörer har de full kontroll över vad som händer, när det händer.
 3. De har total överblick och kan ligga steget före.
  När de får en helhetsbild över hur personer och företag är kopplade till varandra ser de viktiga samband och nya affärsmöjligheter. Kombinationen av kunskap, förståelse och bevakning ger dem ett försprång framför konkurrenter.
 4. De kan ta säkrare beslut.
  Med ständig tillgång till samlad och aktuell information får de stöd i strategiska och ekonomiska frågor, och ser snabbt eventuella varningstecken som skulle kunna leda till egna problem och kreditförluster.
 5. De lyckas bättre.
  Eftersom de ser och förstår vem kunden eller klienten är, vet de också vad som efterfrågas. De kan hjälpa mer – och sälja mer.

Vi hoppas att erbjudandet kommer att uppskattas av våra bolagskunder. Med rätt fakta till hands för att kunna bedöma både fördelar och risker kommer fler bra beslut att fattas.

Läs mer på www.faktakontroll.se >>

blank

Svenska Standardbolag i samarbete med Svensk Faktakontroll

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

Tel. 08 23 41 15
Mobil 070 792 11 94
stockholm@standardbolag.se

GÖTEBORG

Tel. 031 17 12 25
Mobil 072 229 84 49
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
Mobil 072 229 84 79
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2021, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy

-->