Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Avveckla ditt aktiebolag snabbt och enkelt

2022-10-07

Vår snabbavveckling är snabb och säker och genom åren har vi hjälpt tusentals företagare med att avveckla sitt aktiebolag.

Offertförfrågan

Snabbavveckling

Avveckla snabbt och enkelt med vår avvecklingstjänst Slutstenen. Vi köper bolaget av dig, du får betalt omgående och vi påbörjar avvecklingen. Från offert till avslutat köp tar hanteringen normalt bara några arbetsdagar.

Eftersom vi genomför avvecklingen av bolaget i vår ägo slipper du all hantering av bolaget. Som säljare kan du känna dig trygg i att det hela går korrekt till och att eventuella obetalda skatter i bolaget hanteras på ett tillbörligt sätt.

Läs mer >>

10 miljoner kr tillbaka

Avvecklingsprocessen innehåller många moment men ibland dyker det upp tillgångar som var bortglömda eller okända, långt efter att vi köpt bolaget. Det kan exempelvis vara kapitalförsäkringar eller återbäringar från försäkringsaktiebolag. Pengar som vi självklart betalar som tilläggsköpeskilling till vår kund som sålt bolaget till oss. Totalt har detta inneburit att våra kunder har fått närmare tio miljoner kronor i tilläggsköpeskillingar under de senaste åren.

Offertförfrågan

Frivillig likvidation tar längre tid

Du kan också avveckla ett aktiebolag genom en så kallad frivillig likvidation som slutligen innebär en upplösning av aktiebolaget. Det tar ca 8-10 månader och ägaren får då vänta tills denna tid passerat för att få ut eventuella tillgångar ur bolaget. När vi hjälper till med en likvidation tillsätter vi en likvidator för bolaget vilken träder in i styrelsens ställe och har i uppdrag att genomföra själva likvidationen.

Läs mer >>

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Ring 023 – 79 23 00 eller maila till info@standardbolag.se så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att avveckla ditt bolag.


Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy