Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Bostadsrättsförening, Falujungfrun

Vi har färdiga bostadsrättsföreningar med org.nr för omgående leverans. Alla uppgifter i bostadsrättsföreningen anpassas efter dina önskemål.

Att bilda bostadsrättsförening är en process som kan ta tid. När väl beslut om att en ombildning ska genomföras ska bostadsrättsföreningen registreras hos Bolagsverket. Eftersom det är bostadsrättsföreningen som är köpare måste registreringen vara gjord innan affären påbörjas.

Fördelen med att köpa en färdig bostadsrättsförening är att den rent juridiskt direkt kan börja fungera eftersom föreningen har ett registrerat organisationsnummer. Det innebär också att man får hjälp av oss med hela omregistreringsprocessen tills den är klar.

En bostadsrättsförening kräver minst tre medlemmar, fysiska eller juridiska. Ingen medlem har personligt ansvar för föreningen, utan det man riskerar är insatsen som betalats för bostadsrätten. Namnskyddet gäller endast i länet.

Är ni intresserade av att bilda en bostadsrättsförening så kan vi hjälpa till. Våra färdigregistrerade bostadsrättsföreningar heter Brf Falujungfrun följt av ett löpnummer och är redo för användning.

Beställ Bostadsrättsförening

Vill du istället bilda ny bostadsrättsförening? Se nybildning av bostadsrättsförening >>

Priser Bostadsrättsförening

För att få aktuell prisuppgift avseende bostadsrättsförening eller den tjänst du är intresserad av se prisinformation eller var vänlig kontakta något av kontakta något av våra kontor.

Osäker på något? Tveka inte att kontakta oss här eller ring något av våra kontor för mer information, vi svarar gärna på dina frågor.

Gör så här

Köp en bostadsrättsförening enkelt online för snabb hantering. Du kan även beställa bostadsrättsförening via blankett som du skickar till oss. Du blir ägare av bostadsrättsföreningen per köpeavtalets datum och kan då omgående starta din affärsverksamhet.

Beställ bostadsrättsförening online
  • Beställ en bostadsrättsförening genom onlinebeställningen.
  • Vi skriver handlingar och skickar till dig för påskrift.
  • Du skickar påskrivna handlingar till oss. Därefter sammanställer vi och sänder till Bolagsverket.
  • Generalfullmakt, köpeavtal samt övriga handlingar för din bostadsrättsförening sänds direkt till dig.
  • Efter registrering hos Bolagsverket översänder vi omedelbart registreringsbevis, medlemsförteckning och övriga handlingar.

Relaterad information

Värdefull information inför ditt köp av bostadsrättsförening. Svar på vanliga frågor samt info kring registreringsbevis, medlemsförteckning, hemsida och mycket mer. Undrar du över något är du självklart alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Relaterad information

FALUN

Magasinsgatan 7B
Box 292
791 27 Falun

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

Kungsgatan 42, 7 tr
Box 7127
103 87 Stockholm

Tel. 08 23 41 15
Mobil 072 229 84 39
stockholm@standardbolag.se

GÖTEBORG

Drottninggatan 36
Box 11193
404 24 Göteborg

Tel. 031 17 12 25
Mobil 072 229 84 49
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Adelgatan 19
Box 4459
203 15 Malmö

Tel. 040 720 20
Mobil 072 229 84 79
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2016, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare