Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Lagerbolag

Vi erbjuder flera olika typer av lagerbolag att köpa för omgående leverans. Beställ enkelt via vår onlinebeställning eller genom att kontakta oss direkt.

Lagerbolaget AB Grundstenen för aktiebolag med aktiekapital 50 000 SEK  är Sveriges mest sålda aktiebolag och är färdigregistrerade för omgående leverans. Vi erbjuder även leveransklara lagerbolaget HB Jungfrustenen för handelsbolag och lagerbolaget KB Stengrunden för kommanditbolag. Vi har även ekonomiska föreningar och bostadsrättsföreningar på lager. Välj den typ av bolagsform som passar er verksamhet och ägarstruktur bäst.
Beställ AB Grundstenen
Beställ HB eller KB
Beställ Ekonomisk Förening
Beställ Bostadsrättsförening

Köp vårt lagerbolag AB Grundstenen – starta bolag direkt

AB Grundstenen är Sveriges mest sålda lagerbolag och välkänt inom näringslivet. Upphovsman till ordet lagerbolag är Svenska Standardbolag AB, som sedan 1954 servat Svenskt näringsliv med fler än 160 000 lagerbolag.

För dig som vill starta bolag och komma igång direkt är lagerbolag ett bra alternativ. Ett lagerbolag är ett vilande bolag av standardtyp som aktiveras med verksamhet av den som köper det. Fördelen med att köpa ett lagerbolag vid start av ett företag är att verksamheten kan fungera juridiskt direkt med eget organisationsnummer. Man kan komma igång snabbt med exempelvis fakturering och sin skatte- och avgiftsanmälan. Det innebär också att du får hjälp med hela omregistreringsprocessen. Vi hjälper till med namngranskning för att ditt företag/bolag ska få ett namn du blir nöjd med.

Aktiebolag

Ett aktiebolag kan ha en eller flera ägare, fysiska eller juridiska. Ägarna har inte personligt ansvar utan det man riskerar är insatt kapital som måste uppgå till minst 50 000 SEK. Namnskyddet för ett aktiebolag är rikstäckande. Sätet samt räkenskapsåret anpassas efter era önskemål. Vi levererar dina handlingar omgående efter din beställning.

Fördelen med att köpa ett lagerbolag när man ska starta företag är att delar av verksamheten rent juridiskt kan börja fungera omedelbart, då bolaget redan har ett organisationsnummer. Du kan snabbt komma igång med exempelvis registrering av F-skatt och fakturering i ditt företag.
Mer om aktiebolag

Eurobolag

Eurobolag är ett bra alternativ när det finns ett utländskt moderbolag med i bilden. På så sätt slipper man olika redovisningsvalutor i olika länder. Aktiekapitalet och redovisningsvalutan är i Euro och även årsredovisningen skall göras i Euro.
Mer om eurobolag

Publika bolag

Vi erbjuder även Grundstenenbolag registrerade som publika bolag med aktiekapitalet 500 000 SEK.
Mer om publika bolag

Handelsbolag

I ett handelsbolag är minst två personer ägare, fysiska eller juridiska. Ägarna har obegränsat solidariskt och personligt ansvar. Det finns inget kapitalkrav och namnskyddet gäller endast i länet.
Mer om handelsbolag

Kommanditbolag

I ett kommanditbolag finns det en bolagsman – komplementären, som har obegränsat personligt ansvar, medan kommanditdelägaren endast ansvarar för sin insats (minst 100 SEK).

Namnskyddet gäller endast i länet.
Mer om kommanditbolag

Ekonomisk förening

En ekonomisk förening kräver minst tre medlemmar, fysiska eller juridiska. Ingen medlem har personligt ansvar för föreningen. Det man riskerar är insatsen som kan vara i form av en kontant- eller arbetsinsats. Namnskyddet är rikstäckande.
Mer om ekonomiska föreningar

Bostadsrättsförening

För bostadsrättföreningar gäller samma förutsättningar som för ekonomiska föreningar men med skillnaden att namnskyddet endast gäller i länet.
Mer om bostadsrättsföreningar

FALUN

Magasinsgatan 7B
Box 292
791 27 Falun

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

Kungsgatan 42, 7 tr
Box 7127
103 87 Stockholm

Tel. 08 23 41 15
Mobil 072 229 84 39
stockholm@standardbolag.se

GÖTEBORG

Drottninggatan 36
Box 11193
404 24 Göteborg

Tel. 031 17 12 25
Mobil 072 229 84 49
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Adelgatan 19
Box 4459
203 15 Malmö

Tel. 040 720 20
Mobil 072 229 84 79
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2016, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare